Workshop Hoohoo Bonereading en Waarzeggerij Online of Klassikaal

donderdag 02 september 2021  Heerlen

WAT IS BONEREADING
De laatste jaren is bone reading populair aan het worden in de VS. Het is een vorm van waarzeggen die uit Afrika komt, zoals zuid Afrika. Maar ook in het oude China zijn er vondsten gedaan waaruit blijkt dat men het ook daar gebruikte en het is een zeer oude vorm van waarzeggen.

WAARZEGGERIJ
Het is een vorm van waarzeggen waar men werkt met de voorouders die je leiden in je lezing. Je gebruikt hun kennis en energie om zo te lezen en ook als je de “botten” werpt , laat je je als het ware leiden door je voorouders of gidsen.

Het is niet zoiets van, ik ga een boek lezen ( er zijn er niet zoveel trouwens) en een beetje oefenen en ik ben een bonereader. Het zijn mensen die het al jaren doen en het geleerd hebben van hun ouders en die van hun ouders.
In de VS zijn het vooral de mensen uit het zuiden die het gebruiken bij het helpen van mensen om zo meer inzicht te krijgen bij een bepaalde vraag of probleem.

Bij deze vorm van divinatie is het belangrijk een altaar te wijden aan je voorouders en gidsen, welke ook hetzelfde kunnen zijn. Je eert zo je afkomst, de kennis en kunt zo hun hulp vragen.

Meer informatie

Terug naar overzicht