Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over jouw abonnement, betaling of de bezorging van jouw magazine? 
Dan kun je terecht bij onze verspreider Abonnementenland. Stuur een mail naar klantenservice@aboland.nl en zij gaan het met jou uitzoeken.

Wanneer is het eerste nummer uitgekomen?
HX Magazine verscheen voor het eerst in september 2021. Vervolgens komt HX ieder seizoen uit.

Wat is het welkomstcadeautje?
Dat is een verrassing! We hebben iedere editie een ander cadeautje. Zo hadden we de eerste editie een prachtige Art Print en thee van de Orakelmeisjes en editie 2 een prachtige, groene Opaal in een mooi bewaarzakje van Nieuwetijdswinkel de Maretak

Kan ik HX ook in de winkel kopen?
Ja, dat kan! HX ligt bij de Maretak in Breda, Ananda in Haarlem en Utrecht, de Heksenshop en Gift of Magic in Hengelo . Heb jij een winkel en interesse om HX te verkopen? Mail ons dan op ilona@hx-magazine.nl 

Kan ik ook een losse editie kopen?
Ja, dat kan. Maar op is op. Losse edities koop je hier onder aan de pagina kun je jouw keuze maken welke editie je wilt hebben.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?
HX Magazine werkt met een jaarabonnement, je krijgt HX dan 4 keer per jaar in je brievenbus. Het abonnement is na een jaar opzegbaar. Zeg jij niet op? Dan gaan wij ervan uit dat je nog een jaar ons magazine wilt ontvangen. De kosten van een jaarabonnement zijn €39,- per jaar en daar krijg je dus ook een mooi cadeautje bij. Dit wisselen wij ieder jaar zodat je nooit twee keer hetzelfde cadeautje ontvangt.

Hoe kan ik een abonnement cadeau geven?
Dat kan door bij het bestelformulier je eigen gegevens in te vullen, maar daarna te kiezen voor bezorg mijn blad op een ander adres.

Hoe vindt de betaling plaats?
Via de betalingsmodule kun je via IDEAL eenvoudig jouw betaling voldoen. 

Kan ik adverteren in HX Magazine?
Dat kan, maar wij zijn wel kieskeurig. Wij willen namelijk alleen adverteerders die voor onze doelgroep interessant zijn. Want wij willen onze lezers informeren, amuseren en verwonderen en niet overspoelen met reclame. Neem gerust contact op als je denkt dat jouw bedrijf aansluit op onze doelstelling.

Ik heb een mooi verhaal kan dat in HX Magazine komen?
Misschien wel! Stuur jouw verhaal gerust naar ons, wanneer het past in ons thema en wij denken dat onze lezers het ook aanspreekt nemen wij contact op.

Veelgestelde vragen