Sister Circle bij IngerMarlies

woensdag 13 september 2023  Waalwijk

Sisterhood’ is iets heel bijzonders. Dat ervaren we iedere maand weer in de Sister Circle. Sisterhood is de diepe verbinding die we ervaren als we ervaringen en verhalen met elkaar delen vanuit een open hart, met respect voor onszelf en elkaar.

In praktisch alle oude culturen kwamen vrouwen in cirkels bijeen. In die heilige, veilige ruimte konden zij zich (opnieuw) verbinden met hun innerlijke vrouwelijke kracht, met Moeder Aarde, met de Bron en met elkaar. Zo ervaren vrouwen hun innerlijke wijsheid, kracht en vreugde.

In Waalwijk komen wij al 8 jaar maandelijks in sisterhood bijeen en er is àltijd ruimte voor nieuwe vrouwen, van alle leeftijden. In de Sister Circle delen wij onze verhalen en ervaringen, onze  dromen, vragen, zorgen, trubbels zonder dat er enig oordeel op komt. We praten, lachen, laten een traantje, maken zielenreizen en doen rituelen. Je bent helemaal veilig om te Zijn wie je Bent. Hierdoor versterken wij onze vrouwelijke kracht (yin). Zelfs als we moe aan de avond beginnen gaan we gesterkt en vol energie weer naar huis

Wil je weten hoe zo’n avond eruit ziet? Lees dan hier verder.

Wil je weten hoe andere vrouwen de Sister Circles ervaren? Lees dan hier verder.

Wil je erbij zijn?
Neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen mee. Samen versterken we de vrouwelijke energie en het Net van Licht en Liefde over de wereld.

Je bijdrage

Je bijdrage is (tenzij anders vermeld) € 10.

Tijd:
19.30 uur precies – circa 22.00 uur
Als we eenmaal zijn begonnen kan je niet meer binnenkomen.

Terug naar overzicht