Ingermarlies stopt, maar blijft schrijven!

Dinsdag 03 oktober 2023

In het HXMagazine van september 2023 verwijst IngerMarlies naar haar programma Maanifestatie – Vrouwelijk Leiderschap met Grootmoeder Maan. Dat zou eind november 2023 starten. Zou… want in korte tijd is alles anders geworden. In juli leverde IngerMarlies het artikel aan. En eind augustus kreeg zij van Spirit te horen dat het tijd was te stoppen met Huis voor Vrouw en Wijsheid. Er moet ruimte gemaakt worden voor iets nieuws.

IngerMarlies: “De boodschap kwam voor mij geheel onverwacht! En toch wist ik meteen dat het klopte. Toen ik terugkeek in mijn dag- en droomboek van de vakantie, zag ik hoe vanaf de Leeuwenpoort van 8-8 al mijn diepe dromen en meditaties hierheen wijzen; al had ik eerst een andere richting op gedacht. Als ik kijk naar de kaarten van mijn jaarlegging begin ik het te begrijpen.

En toch voelde ik ook weerstand. Ik hou zó van wat ik doe! Wat moet ik dan doen? Ik wil mijn cursisten en cliënten niet teleurstellen! Ik ben net een nieuwe workshopruimte aan het maken! Ik zit boordevol nieuwe plannen en ben deze zomer zo geïnspireerd geraakt! En waar komt mijn inkomen dan vandaan?

Het voelt nu als een grote Sprong. Een sprong in het onbekende.

En dat is spannend!

Ook al krijg ik nu alweer allemaal nieuwe ideeën. Dit is niet de tijd om die ideeën uit te werken. Dit is de tijd van stil worden, luisteren, me heroriënteren en me verder laten leiden. Ik zie er voel zóveel Helpers om mij heen.”

Dus start er in november ook géén Maanifestatie – Vrouwelijk Leiderschap met Grootmoeder Maan.

Maar IngerMarlies blijft gelukkig wel schrijven voor HXMagazine.

 

Terug naar overzicht