Kruid en Kunst Cursus

Vrijdag 04 maart 2022

We staan tegenwoordig zo ver van de natuur af, en grijpen gemakkelijk naar chemische medicatie, terwijl veel kruiden onze omgeving te vinden zijn waar je zelf mee aan de slag kunt. Het is jammer èn zonde dat oeroude kruidenkennis langzaam verloren gaat. Daar komt met deze zeer uitgebreide en unieke cursus verandering in!

Wil jij je verdiepen in de geneeskracht van planten die in de Nederlandse natuur te vinden zijn? Wil je leren hoe je deze kruiden kunt verwerken in medicinale recepten? Wil je ook weten hoe je deze kruiden kunt schilderen zodat je een mooi gepersonaliseerd kruidenboek kunt maken? Wil je weten hoe deze kruiden kunnen bijdragen aan een gezonder leven?

Schrijf je dan in en laat je 6 maanden lang onderdompelen in kruiden, magie en creativiteit! 

Deze cursus is de eerste van haar soort in Nederland. Waar vele cursussen zich specifiek richten op de medicinale werking, gaat deze cursus veel verder dan dat.
Je leert niet alleen de medicinale werking, maar leert ook het magische èn creatieve. Je krijgt in 6 maanden tijd maar liefst 12 kruiden thuis gestuurd waar je zelf mee aan de slag kunt.
Soms met een recept of ritueel, soms een kruidig cadeautje voor jou om van te genieten. Daarnaast hoef je ook niet de deur uit om op zoek te gaan naar aquarelbenodigdheden.
Kruid en Kunst is een allesomvattende cursus en dat houdt ook in dat je een fijne aquarelset thuisgestuurd krijgt met o.a. waterverf, penselen en aquarelpapier. Geen idee hoe te starten met waterverf?
Geen probleem, je krijgt naast diverse andere mooie bonussen, ook de Basiscursus ‘waterverven kun je leren cadeau!’

Last but not least, er geldt nu een early-bird korting van 50 euro!
Meer weten? Kijk op geeadriaansz.nl/kruid-en-kunst-cursus

 

 

Terug naar overzicht