Mies op HXtival

Vrijdag 08 september 2023

Ik ben Mies Gijselhart, Reiki Master en Edelsteenjunkie. In mijn praktijkruimte aan huis geef ik Reikibehandelingen in combinatie met edelstenen; Crystal Healings. Ook begeleid ik mensen tijdens een persoonlijke Crystal Grid of Skull Grid. Daarnaast verkoop ik edelstenen en geef ik er workshops over.

Mijn missie is om mensen bewust te maken van de energie, schoonheid en kracht van edelstenen. Hoe ze inzicht kunnen geven op je pad en in je ontwikkeling. Ik deel heel graag mijn kennis over Reiki en edelstenen en over hoe zij je leven positief kunnen beïnvloeden.

Ik ben altijd op zoek naar de meest bijzondere stenen. Ik heb vaste én flexibele leveranciers in o.a. Indonesië, Pakistan, Argentinië, China, Duitsland en Nederland, die graag met me meedenken en maatwerk kunnen leveren. Zelf ben ik vooral dol op grote palmstenen, bollen, draken en schedels.

Verder ben ik 100 procent boogschutter, al 13 jaar yogi, boekenverslinder, ochtendgekkie, geloof ik in alle lucht-, water-, aarde- en vuurwezens en ben ik dol op planten uit de lokale berm.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien op HXtival!

Edelstenen Apeldoorn – Mies Gijselhart

Terug naar overzicht