Krachtdieren ontmoeten bij de Orakelmeisjes

Vrijdag 10 maart 2023

Hert en zebra

Iedere editie gaan Ilona en ik samen een aantal dingen ervaren. Voor de meest recente editie zijn we bij de Orakelmeisjes geweest. 

De Orakelmeisjes
Jenneke en Amber vormen samen het duo De Orakelmeisjes. Jenneke runt daarnaast haar eigen praktijk waarin ze truffelceremonies en ademwerk verzorgt en Amber is kunstenares, illustrator en grafisch vormgever. Het eerste project waar ze samen aan werkten was het orakelkaartendeck HEALING PLANTS. Hieruit is een mooie samenwerking ontstaan waarin de dames de mooiste dingen maken en organiseren.
Wij mogen bij hen langskomen voor een krachtdierensessie. Tijdens het eerste gedeelte, de sessie
zelf, worden we begeleid door Jenneke. Aan de hand van de uiteindelijke omschrijving van ons
krachtdier gaat Amber aan de slag om daar een prachtig kunstwerk van te maken.

Krachtdieren ontmoeten (stukje uit het ervaringsverhaal)
In de auto heb ik het met Eefke al gehad over wat ons krachtdier dan zou zijn. We hadden de wildste ideeën, maar ze waren nergens op gebaseerd. Na een korte uitleg nemen we plaats op een matras onder een warm dekentje. Op de achtergrond speelt een heerlijk muziekje en de warme stem van Jennie neemt ons mee op reis naar ons onderbewustzijn. Ondanks dat ik mijn telefoon op ‘niet storen’ heb gezet horen we na een paar minuten het geluid van een appje dat binnenkomt. Bijzonder. Ik vraag Jennie of ze mijn telefoon uit wil zetten. Ze leest het appje voor. Het is van mijn nieuwe date waar ik zo’n diepe connectie mee voel. Het brengt me even in de war, maar ik besluit om snel weer terug naar ontspanning te gaan. We worden meegenomen in een lift. Deze lift brengt ons steeds dieper. Mijn hoofd wil zich bemoeien met het proces, maar hoe dieper we gaan, hoe meer ik dat los kan laten. Als we uiteindelijk op ground zero zijn aangekomen open ik de deuren van mijn lift. Meteen zie ik een lief hert staan. Een hert zonder gewei, klein en lichtbruin met witte vlekjes. En ik schrik! Ik schrik omdat ik even vergeten was dat ik ditzelfde hert al twee keer eerder heb gezien, allebei de keren tijdens een plantmedicijnenreis. Wauw, dat ik hier niet zelf aan gedacht had. Ik raak er zelfs een beetje ontroerd door...

Wil jij zelf ook jouw krachtdier ontmoeten? 
Ga dan naar de www.orakelmeisjes.com en lees daar direct meer over deze inspirerende dames!

Terug naar overzicht